Stijladvies

Wil je weten welke kleding het beste bij jou past? Welke modellen en welke soort stoffen jou het beste staan? Het is allemaal afhankelijk van jouw figuur en persoonlijkheid. Ik wil graag samen met jou ontdekken wat voor jou het mooiste is.

Wij beginnen het stijladvies met een gesprekje om kennis te maken: over wie je bent, wat je wensen zijn, wat je uit wilt stralen en wat je voor werk doet.

Na dit gesprekje gaan wij kijken naar de verhoudingen van jouw lichaam. Aan de hand daarvan is het makkelijker om te bepalen wat voor modellen jou het beste staan. Denk daarbij o.a. aan roklengtes maar ook belijning in kleding en halslijnen en kragen. Daarnaast kijken wij welke soort stoffen het beste bij je passen. Soepele stoffen of juist steviger? Kunnen het grootte of juist kleine dessins zijn? De vorm van je gezicht bepaalt voor een groot deel de halslijn, maar ook welk kapsel en welke bril vorm jou het mooiste zullen staan. 

Na het stijladvies zal je niet snel meer een miskoop doen omdat je gerichtere aankopen kunt doen en makkelijker een goede basisgarderobe kunnen samenstellen, waar je lang mee doet. Het is de bedoeling dat jij je na een stijladvies zekerder gaat voelen over hoe je eruit ziet, zoals dat ook na een kleurenanalyse gebeurt. 

Alle adviezen werk ik achteraf voor je uit in een verslag, dat ik je toe stuur. Wil je geen uitgewerkt verslag dan kost het stijladvies 35 euro minder.

Een stijladvies duur ongeveer 2 tot 2,5 uur pp.

Modevakschool_els_meijer_stijladvies

De prijs voor een uitgebreid stijladvies, inclusief uitgewerkt verslag:

  • 1 persoon € 150 pp
  • 2 personen € 143 pp
  • 3 personen € 136 pp

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide Kleurenanalyse met een kort Stijladvies. De Kleurenanalyse gebeurt zoals beschreven. Het Stijladvies is globaal en in grote lijnen.

Een gecombineerd advies duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur pp

De prijs is exclusief een uitgeschreven verslag

  • 1 persoon € 155 pp
  • 2 personen € 150 pp

Wanneer je kiest voor een uitgebreide Kleurenanalyse en Stijladvies, kies je voor een compleet pakket waardoor je achteraf precies weet welke kleuren en kleding jou het meest flatteren. Het één kan eigenlijk niet zonder het ander……

In het verslag van zowel de Kleurenanalyse en het Stijladvies lees je precies wat het inhoud.

Dit gecombineerde advies duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur

De prijs is inclusief de persoonlijke kleurwaaier, stijlverslag en lichte lunch. 

  • 1 persoon € 250 pp
  • 2 personen € 245 pp

Wil je je wensen met mij overleggen?

Stuur mij een bericht via het contact formulier.