Kleuren Analyse

Tijdens een kleurenanalyse neem ik je mee in een zoektocht naar de voor jou juiste en meest flatteuze kleuren. Met welke kleuren ben jij op je best en geven jou een frisse en gezonde uitstraling. Een kleurenanalyse laat je zien welke kleuren jou het mooiste staan, zodat je beter tot je recht komt.
Ik werk met een tien seizoenen systeem. Er zijn natuurlijk vier pure seizoenen: Lente, Zomer, Herfst en Winter, maar daarnaast zijn nog zes mengtypes. Lente en Herfst zijn warme kleuren terwijl Zomer en Winter koele kleuren zijn. De mengtypes zijn daar weer combinaties van. Met de testdoeken kijken we samen welk type jij bent.Draag je de juiste kleuren, dan zie je er beter en soms zelfs jonger uit en ga je je ook zo voelen. De reacties zullen veranderen van “Wat heb je een leuke jurk aan.” in “Wat staat die jurk jou mooi!”. Omdat het kledingstuk in de, voor jou, juiste kleuren is.
De prijs van de kleurenanalyse is inclusief een kleurenwaaier met jouw kleuren. Hoe je de waaier het best kunt gebruiken leg ik je tijdens de analyse uit.
Je kunt de kleurenanalyse individueel doen, maar het is natuurlijk ook leuk om samen met je moeder, zus of vriendin te komen.
Een kleurenanalyse duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur pp
Modevakschool_Els_Meijer_kleur_analyse
Modevakschool_els_meijer_kleuradvies

De prijs voor een kleurenanalyse is;

 • 1 persoon € 110 pp
 • 2 personen € 105 pp
 • 3 personen € 100 pp

  G
  ezien de tijd die dit in beslag neemt, is een analyse voor 3 personen inclusief een lichte lunch.
 • Meerdere personen: in overleg.

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide Kleurenanalyse met een kort Stijladvies. De Kleurenanalyse gebeurt zoals beschreven. Het Stijladvies is globaal en in grote lijnen.

Een gecombineerd advies duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur pp

De prijs is exclusief een uitgeschreven verslag

 • 1 persoon € 155 pp
 • 2 personen € 150 pp

Wanneer je kiest voor een uitgebreide Kleurenanalyse en Stijladvies, kies je voor een compleet pakket waardoor je achteraf precies weet welke kleuren en kleding jou het meest flatteren. Het één kan eigenlijk niet zonder het ander……

In het verslag van zowel de Kleurenanalyse en het Stijladvies lees je precies wat het inhoud.

Dit gecombineerde advies duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur

De prijs is inclusief de persoonlijke kleurwaaier, stijlverslag en lichte lunch. 

 • 1 persoon € 250 pp
 • 2 personen € 245 pp

Wil je je wensen met mij overleggen?

Stuur mij een bericht via het contact formulier.