Naailessen

In de naailessen zitten beginners en gevorderden door elkaar. Je bepaalt zelf wat je maken wilt. In het begin gaat dit in overleg, om ervoor te zorgen dat je op de goede weg zit. Je maakt onder mijn begeleiding je kledingstuk. Door de gemêleerde groepen leer je ook van elkaar en kun je elkaar op ideeën brengen. Dit blijkt heel stimulerend te werken.

Het is ook mogelijk om te werken met patronen die je zelf in de les hebt getekend. Dit is vaak een uitkomst voor mensen die in de patroonbladen niet kunnen vinden wat zij graag willen maken. Dat vanwege afwijkende maten en/of dat de modellen je niet aanspreken.

Wil je dieper op de materie ingaan, dan kan de naailes als opstapje dienen voor de vakopleiding tot costumière.

Tijdens de lessen kun je gebruik maken de aanwezige Bernina naaimachines. Verder zijn er twee lockmachines, een coverlock en is er een goede strijkbout. Ook is er een leernaaimachine aanwezig voor de gevorderde naaister die ook eens wil proberen om met leer te naaien.

De lessen worden zowel overdag als in de avond gegeven en duren twee uur. In de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven.

De prijs voor de naailessen is € 45 per maand (2020)

Meer informatie? Neem hier contact met mij op.

Naai_school_els_emeijer_Enschede
Atelier_Els_Meijer_naailessen_Enschede